Naše maso
Víme, že na masu je nejdůležitější jeho čerstvost a chuť. Také víme, že dobré maso je škoda něčím kazit a tím se řídíme i při zpracování a výrobě.
Od samého začátku se zaměřujeme na české maso od regionálních farmářů. Prasata odebíráme od našich stálých zemědělců v okruhu 40 km. Hovězí maso odebíráme z Vysočiny a necháváme u nás dozrát tak, aby bylo maso křehké. Maso distribuujeme maximálně do 100 km a tím zachováváme jeho čerstvost a co nejméně zatěžujeme životní prostředí.
Není maso jako maso, není jedno odkud pochází. Rozdíl poznáte s prvním soustem.
Vlastnosti našich produktů
- 100% české maso
- Garance čerstvosti
- Ruční zpracování uzenin a uzených mas
- Tradiční ověřené receptury
- Většina výrobků je bezlepkových
- Bez mouky a olejů
- Do masných výrobků nedáváme žádné separované maso
vepřové maso
Naši zemědělci krmí prasata speciální krmnou směsí (včetně vitamínů a minerálů) pro správný růst. Tato směs se po celý rok nemění a vy si můžete vychutnat vždy stejnou chuť. Díky správné výživě nabízíme česká prasata s co nejmenším tukovým krytím.
- 1 - Nožka s předním kolenem
- 2 - Kýta
- 3 - Nožka se zadním kolenem
- 4 - Vepřová panna
- 5 - Hlava
- 6 - Plec
- 7 - Pečeně
- 8 - Žebra
- 9 - Vepřový bok
- 10 - Krkovice
hovězí maso
U hovězího skotu dbáme na to, aby byl chován volně bez omezení ustájení. Tímto dosahujeme menšího tukového krytí a maso je proto libové. Zaměřujeme se na správné staření masa tak, aby nebylo tuhé a zachovalo si veškeré chuťové vlastnosti.
- 1 - Přední čtvrť
- 2 - Zadní čtvrť
- 3 - Zadní kýta
- 4 - Kližka
- 5 - Plec
- 6 - Bok bez kosti - slabina
- 7 - Žebra
- 8 - Krk
- 9 - Roštěná
- 10 - Svíčková
- 11 - Hrudí
- 12 -Oháňka
Kontakt
Sociální sítě
Máte dotaz?
Chcete vědět o mase více, potřebujete poradit s výběrem nebo se chcete jen na něco zeptat? Kontaktujete nás níže a my se vám ozveme.