Maso nakrájíme na plátky, silné asi 4 cm. Osolíme a opepříme.Marinádu smícháme a všechny přísady spojíme. Zředíme troškou láku z kozích rohů.Maso v marinádě obalíme a necháme co nejdéle uležet, nejméně 2 hodiny.Po odležení lehce obalíme v mouce a opečeme zprudka na oleji. Do pekáčku dáme nakrájenou cibuli nahrubo a asi pět beraních rohů. Na to položíme maso. Do výpeku přidáme trochu vody nebo láku a zbytek marinády. Maso podlijeme a přikryté pečeme asi 1 hod doměkka. Během pečení podléváme horkou vodou a výpekem.Maso je dobré teplé i studené. Vytvoří se hustá šťáva, tak je k tomu vhodná rýže, brambory nebo jen chleba.
Na marinádu budeme potřebovat:
2 lžíce dijonské hořčice, 2 lžíce kremžská hořčice, lžička oleje, lžička koření na pečené maso, lžička mleté sladké červené papriky, špetka cukru, kmín mletý,4 stroužky prolisovaného česneku